Chokladkaka med vit choklad

Ingredienser

100 g Smör eller margarin
2 dl strösocker
2 dl vetemjöl
2 tsk vanilsocker
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
150 g Kesella
100 g vit choklad

Steg för steg

- Sätt ugnen på 200 grader

- Smörj och bröa en form

- Blanda mjöl, vaniljsocker, bakpulver och salt

- Rör ihop socker och kesella och blanda ner i mjölblandningen

- Smält choklad och smöret tillsammans i ett vattenbad och rör ner i smeten

- Häll ner smeten i formen och grädda i 23-25 minuter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Snabb chokladkaka
En snabb och enkel chokladkaka




Kladdig chokladkaka
En himmelskt kladdig chokladkaka





Lyxig chokladkaka
En lyxig chokladkaka gjord av den allra finaste chokladen

T-shirt

T-shirt
199 kr