Chokladkaka med mint

Ingredienser

100g smält margarin
2 ägg
2 dl socker
2 1/2 dl mjöl
3 msk kakao
1 tsk bakpulver
3 droppar pepparmynta
16 st krossade Mariannekolor

Steg för steg

- Sätt ugnen på 175 grader

- Smält smöret i en kastrull

- Vispa ägg och socker poröst

- Vispa ner smöret och rör om

- Krossa kolorna och häll ner i smeten

- Häll i kakaon, mjölet, bakpulvret och pepparmyntan och rör om

- Häll ner i en smord form.

- Grädda chokladkakan i 19-20 minuter för en härligt kladdig konsistens

- Låt svalna!

- Garnera med florsocker

1 kommentar:

Snabb chokladkaka
En snabb och enkel chokladkaka




Kladdig chokladkaka
En himmelskt kladdig chokladkaka





Lyxig chokladkaka
En lyxig chokladkaka gjord av den allra finaste chokladen

T-shirt

T-shirt
199 kr